вторник, 21 май 2013 г.

Coral Lipsticks

Здравейте!

Днес, както някои от вас пожелаха, реших да пиша за коралови червила и да ви покажа тези, които имам. Както многократно съм заявявала, обожавам червила. А също така обичам разнообразието, затова в несесера си имам около 50 червила и гланцове (като червилата значително преобладават). Знам, че са много, но някои от тях са доста стари, просто не ми дава сърце да ги изхвърля. А и аз не съм от типа жени, които имат по едно червило и докато не го изхабят, не си купуват друго. Като цяло съм цветен човек, обичам да съчетавам всичко във визията си, така че определено използвам различни цветове червила. Просто не мога да си представя постоянно да съм например с розово червило. Всеки ден съм облечена в различен цвят и искам всичко да ми е в тон.

Без повече лирически отклонения, продължавам по темата. Кораловият цвят аз го разбирам като смесица от розово и оранжево, а понякога и от малко червено. Така че в тази публикация ще видите червила с такъв цвят. От скоро много ми се носят точно такива червила. Даже този месец предимно съм с много лек грим и ярко коралово червило. Мисля си, даже съм убедена, че тези червила биха стояли страхотно на кожа с тен или лек загар.

За някои вече съм ви говорила, други показвам за пръв път.


Започвам от ляво на дясно. Това червило е на Golden Rose и е номер 128.




Нямам представа защо почти не съм носила това червило. Единствената възможна причина е, че е доста сухо. Но вече съм намерила начина да се справя с това, като слагам отгоре кораловото червило на Maybelline Color Whisper (за него след малко). Много готина смесица от доматено червено, оранжево и розово. Наситено и плътно е, матово.

Следващото е на Bourjois от серията Rouge Edition и е номер 11.


Това червило всъщност може и да се причислява към друга цветова гама, но за мен си е коралово. Смесица предимно от червено и розово, с мнооого малко оранжево. Може би по-скоро да е малиново, не знам. Но реших все пак да го включа в таз публикация. Няма да се впускам в подробности, защото за него вече съм писала тук. С две думи - харесва ми.

До него в черната опаковка е Flormar Long Wearing L14.


Никога не се бях заглеждала по червилата на тази иначе така харесвана от мен марка. Това червило е абсолютен разкош по моите разбирания за цвят. Неоново коралово е. От сега си представям как ще го нося нонстоп лятото по морето. Само да уточня, че аз много си падам по неонови цветове, без значение дали става дума за червила, лакове, дрехи. обувки или аксесоари. Матово е и сухичко, затова и него нося с малко от кораловото на Maybelline.


Следва едно скорошно мое откритие. Става дума за Chen Yu Rouge Forever Divine 103.


За тази марка чух за пръв път от блоговете на някои от момичетата. Но явно не съм обърнала внимание, че това е всъщност се води професионална декоративна козметика и цените не са от най-ниските. Това червило си го взех преди няколко седмици за 20лв. Веднага ми напомни за кораловото на Maybelline, защото цвета и консистенцията ми се сториха подобни. Но има разлика, главно в цвета. Това е малко по-оранжево (а на снимките изглежда по-оранжево, отколкото е). Но е пак така мекичко и приятно. Само трябва да се слага на ненапукани устни, защото се врязва в линииките. И е ... неоново .. йей...

До него се намира една сива опаковка, по която най-вероятно можете да познаете марката. Ако не, аз ще ви кажа - Avon е, а червилото се казва Glazed Coral.


Това червило го имам отдавна и много си го харесвам. Слагам го само когато ми се приноси нещо с брокат. Защото в него определено има доста блестящи частички. Ако трябва да съм честна, повече харесвам червила без брокат. Но има моменти, в които пък ми се носи нещо с отблясъци. И за тези моменти това приятелче е незаменимо. Не е сухо, даже напротив.


Предпоследното червило предполагам всеки ще познае. То е от новата серия на Maybelline Color Whisper и е се казва Coral Ambition 430.



От това червило остана много малко, просто защото постоянно го ползвам, дали самостоятелно като балсам с малко цвят, или над някое сухо червило. За мен то е незаменимо. На снимката цветът на ръката ми е излязъл доста блед, вярно че не е много наситено, но чак толкова незабележимо не е. А може и да се наслагва без проблем. На моите устни стои една идея по-розово отколкото е. За него по-подробно можете да видите мнението ми тук .

И последното не е червило, но пак е за устни, така че ще ви покажа и него. Става дума за гланца за устни на Avon от серията Colortrend и се казва Orange Crush.


Много хубав гланц. Рядко го ползвам, защото предимно съм с червило само, а и имам други по-любими гланцове. Обаче забележете блясъка на снимката. Как да не го сподели човек. Сега, докато пиша, съм с този гланц и не го усещам хич на устните си - не е лепкав, не мирише силно и натрапчиво, придава супер блясък. Чудесен за през деня, а и не само.

Това са моите коралови червила. Обичам си ги всичките, ноо... си имам фаворит сред тях. И искам да ви направя една малка изненада. Някоя от вас, която познае кое от червилата в тази публикация ми е любимо, ще получи като подарък от мен абсолютно същото. Давам ви срок до края на другата седмица, тоест 02.06.2013г.  да познаете тук в блога или на фейсбук страницата на блога като оставите коментар. Ще обявя кое е любимото ми червило от тази публикация и победителя (който ще бъде избран на случаен принцип) на 03.06.2013г. на фейсбук страницата ми (която виждате горе в дясно).

П.С. Давам малък жокер - това че съм писала отделни публикации за червилото на Bourjois и това на Maybelline, съвсем не значи че те са сигурния ми любимец...

Пожелавам ви успех!

До скоро ♥

15 коментара:

  1. И аз съм за неоновото на Chen Yu.

    ОтговорИзтриване
  2. Това на Flormar изглежда страхотно и определено влиза в списъка ми за следващото пазаруване! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма нужда да си го купуваш... виж кой е победителя на страницата на блога във Фейсбук :)

      Изтриване
  3. :))) аз мисля, че фаворит е неона на Flormar. Страхотен блог имаш и откакто го открих го следя всеки ден :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Maybelline Color Whisper в нюанс Coral Ambition 430-като помня колко ги хареса от първия момент с лилавкото Мейбалинче и да не са ти абсолютните любимци,то със сигурност много си ги обичаш!Иначе аз все си мисля,че на теб коралово страшно много ти отива като цвят!Да,не съм те виждала на живо,обаче по снимките съм останала с такова впечатление :)

    ОтговорИзтриване
  5. Според мен е на Maybelline Coral Ambition! Много ми харесва този цвят и със сигурност ще си го взема, но и аз като теб имам много червила и се опитвам в момента да се удържам. Всички представени обаче са страхотни, а на Flormar задължително ще му хвърля един поглед следващия път!

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Опа, беше пълно с грешки :D
      мисля, че е този на Avon ама едва ли ще позная :D
      Всичките са много хубави иначе

      Изтриване
  7. Залагам на .. Flormar Long Wearing L14 :P

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Търся това червило Flormar Long Wearing L 14 - черно на цвят. Някой може ли да ми съдейства как да го намеря? Предварително благодаря

      Изтриване
    2. Има го във всеки магазин почти, където се предлага Флормар. Ако си в София, ти препоръчвам да отидеш в магазин Елитис в Халите, там със сигурност го има :)

      Изтриване
  8. Страхотна публикация - зарежда с много лятно настроение :) Аз залагам на Maybelline - на мен то щеше да ми е любимото ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря на всички, които участвахте! Обещавам пак да правя такива малки изненади, за да има повече спечелили. Всички вие до известна степен познахте, защото всички червила в тази публикация много си ги харесвам.. И все пак любимец ми е червилото на Flormar.. a на страницата на блога във Фейсбук съм обявила късметлийката... :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...