петък, 12 април 2013 г.

Бонбонен маникюр

Здравейте!

Днес съм в настроение за лакове. Много се чудих  кой лак да си избера и накрая се спрях на един, чийто цвят колкото и да мисля, не мога да определя. На мен лично ми прилича на цвят на дъвка, бонбони и сладолед взети заедно. Наистина не знам защо, но на това го оприличавам. Може би е някаква много приятна смесица между светло млечно прасковено и розово. А за едно нещо съм сигурна - пастелен е! ♥

Колкото и както и да опитвах, не можах да уловя точния цвят на снимките, за което много съжалявам. Затова се чудих дали да ви го показвам. Но на живо е просто уникален и не мога да се сдържа да не го похваля. Имайки предвид огромното цветово разнообразие, вече трудно нещо ми хваща окото и ми се струва необичайно. Но този лак е точно такъв.


Ще ми се да имах професионален фотоапарат или да ви го покажа на живо. Толкова е бонбонен и би стоял разкошно на тен. Така че мисля за лятото често да прибягвам до него.

Самата марка ми е непозната, намерих го в едно магазинче за козметика и струваше 1лв. Името му е Lm Sweet Color и се води Professional Nail Lacquer Rainbow Stone),а номера e 146. Заради цената си взех още 2 такива в подобни цветове (скоро ще ви покажа и тях).

А този, въпреки че не си личи, е млечно прасковено-розов, а същевременно е неонов и ярък. Както обикновено, такъв тип лакове се нанасят малко трудно (поне за мен е така). Но на 2 слоя става супер.


Трябва да ви предупредя, че ноктите ми в момента не са в най-доброто си състояние. А и аз не съм най-сръчния човек на света, особено що се отнася до лакиране. Пък и това е първата ми подобна публикация, така че моля не ме съдете твърде строго.

Сега установих, че на луминисцентна светлина цвета е различен - по-скоро е бебешко розово.



За толкова евтин лак, качеството е супер. Но направих една грешка. Сложих основа, за която знаех че не е съвместима с много от лаковете ми, и сега всичко стана на балончета.

Другото, което направих (е,една колежка го направи), са белите точки. От известно време съм на вълна точки, като няма значение дали ще са по дрехи, обуки, аксесоари или лакове. Та, ето това доказва още веднъж любовта ми към точките. А едни от любимите ми цветове са бяло, розово и прасковено, така че идеята какви да са точките дойде сама.

Белият лак не е мой, знам само че е на Golden Rose и си няма име. Затова ще ви го покажа, поне да добиете представа как изглежда.


Тази комбинация от цветове ми изглежда много приятна и нежна. И е в унисон с моето усещане за пролет. Следващият път ще гледам да има не точки, а цветя. ♥

Засега обаче това е моят фаворит за лак и съм много щастлива, че го открих.


Ако някоя от вас има същия лак, моля нека сподели с мен как определя цвета, че аз още не намирам точната дума.

Това е от мен за днес. Надявам се да съм допринесла за пролетното ви настроение.

Бъдете много усмихнати!♥

10 коментара:

  1. Много е симпатичен, аз не съм си купувала никакви пролетни лакове все още, със сигурност обаче ще погледна за нещо такова, определено ми хареса.

    ОтговорИзтриване
  2. Много красив цвят! Доколкото го виждам на монитора де.. :) Днес се чудих на един доста подобен на Flormar. И май тези дни ще си взема.

    ОтговорИзтриване
  3. Момичета, ако го видите наживо, убедена съм, че още повече ще ви хареса! Аз друг такъв цвят не съм имала, наистина е уникален! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много нежен цвят! Аз съм си харесала един подобен,но на Еси. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако е този, който и аз съм си харесала, го няма в България... или поне аз не съм го виждала :(

      Изтриване
    2. Essie вече ги пуснаха в София в Lilly :)
      Ако мога да попитам от къде си си взела това сладко лакче, че от доста време си търся подобно :)

      Изтриване
    3. Знам, знам, даже вече си купих един :) но този, който съм си харесала в интернет, не го видях из тукашните магазини :(

      А моят лак е от едно магазинче от Добрич (по принцип съм от там, иначе живея в София) :)

      Изтриване
    4. Да, след като коментирах ти разгледах блога и видях :D жалко че го няма, този който си си харесала. Иначе и аз застинах пред витрината с Essie и си харесах цвят.

      Ясно, супер сладурски е просто. :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...